Nog drie weken en dan is het zover: op 29 september organiseert Stichting FloodControl IJkdijk het symposium De dijk neemt het woord.

Bekijk hier de het volledige programma en informatie over tijden en locatie.               

Dit wilt u niet missen!

Dit symposium is de ultieme kans om uw kennis over innovatieve oplossingen rond waterveiligheid, dijkmonitoring, dijkversterking en calamiteitenmanagement uit te breiden. Inmiddels hebben we meer dan 120 aanmeldingen mogen ontvangen.

Heeft u zich nog niet opgegeven voor het symposium? Er zijn op dit moment nog plekken beschikbaar en aanmelden kan nog tot 21 september. Doe dit dus meteen en denk mee aan het in de praktijk brengen van de kennis en innovaties van de afgelopen jaren.

Dit is de laatste oproep voor inschrijving! Wilt u bij deze dag zijn? Meld u dan nu aan via deze link. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Win gratis deelname aan cursus dijkinformatie voor beheer en versterken

In de vorige nieuwsbrief las u al dat FloodControl IJkdijk en Wateropleidingen.nl samen de cursus Dijkinformatie voor beheer en versterken organiseren. Tijdens de cursus leren deelnemers onder andere hoe ze metingen en informatiesystemen kunnen gebruiken bij de verschillende fasen van het dijkbeheer én versterking.

Op 29 september kunt u gratis deelname aan deze cursus winnen. We verloten kosteloze deelname aan de cursus voor één persoon onder de aanwezigen!

Meer weten over de cusus?

Op 8 en 15 november wordt de cursus weer gegeven.

Lees hier hoe beleidsadviseur Henri van der Meijden van Waterschap Hollandse Delta deze cursus heeft ervaren. `

Bekijk hier de informatie over de cursus

AddThis Social Bookmark Button