Meteen naar de inhoud

Laadpaal vastzetten met betonpoer 

  • door

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat een laadpaal stevig bevestigd staat in de ondergrond kun je de laadpaal vastzetten op een betonpoer. Zo kan de paal geen kant meer op en zal het, ook met extreem stormachtig weer, niet omwaaien of scheef gaan staan. Bovendien is een laadpaal vastzetten met betonpoer een prima manier om vandalisme en diefstal tegen te gaan. De kans op vernieling of het stelen wordt vele malen kleiner wanneer de laadpaal vastgezet is op een betonpoer.  

Laadpaal vastzetten met betonpoer is een simpele klus 

Laadpalen voor elektrische auto’s schieten overal als paddenstoelen uit de grond. Geen wonder want steeds meer mensen gaan, geheel of gedeeltelijk, elektrisch rijden. Een laadpaal is dan onontbeerlijk om iedereen aan het rijden te houden. Als extra service voor je werknemers of bezoekers kun je bij je bedrijf er één plaatsen en deze laadpaal vastzetten met betonpoer. Dit gaat makkelijker dan je misschien denkt. Voor een laadpaal vastzetten met betonpoer heb je natuurlijk in eerste instantie een passende poer nodig. Betonpoeren in diverse maten en vormen vind je uiteraard bij Betonpoerengigant. Tegen de laagste prijs en altijd snel geleverd, rechtstreeks vanuit de eigen fabriek.  

Trapeziumvorm voor laadpaal vastzetten met betonpoer 

Om ervoor te zorgen dat de laadpaal de meest stevige fundering krijgt kun je het beste kiezen voor een betonpoer in trapezevorm. Omdat deze aan de onderkant breder uitloopt zorgt het voor nog meer stabiliteit in de ondergrond. Graaf een gat dat diep genoeg is om de betonpoer voor het grootste gedeelte in de ondergrond te laten verdwijnen. Leidingen en kabels liggen meestal dieper dus dat je iets raakt is minimaal. Voor extra stevigheid kan er nog een funderingstegel onder de poer worden geplaatst. Vul het gat op met snelcement- of beton en wacht tot het goed uitgehard is. Daarna kan je de laadpaal vastzetten met betonpoer door gebruik te maken van speciaal bevestigingsmateriaal. Meer informatie wat je hiervoor exact nodig hebt en hoe je dat het beste kunt doen kun je uiteraard altijd navragen bij Betonpoerengigant. Na een laadpaal vastzetten met betonpoer ben je ervan verzekerd dat het voor een extreem lange tijd stevig op zijn plek blijft staan.