Meteen naar de inhoud

Wat kost een Tesla?

Tesla

Tesla’s, waar ze een paar jaar geleden nog niet veel op de weg waren, zie je ze tegenwoordig overal en nergens opduiken. Begrijpelijk ook. Het zijn duurzame auto’s in een prachtig jasje. Ben jij ook van plan een Tesla aan te schaffen? Dan ben je vast benieuwd wat een Tesla kost. Wij zetten de meest populaire Tesla-modellen voor je op een rijtje!

Soorten Tesla’s

Er zijn verschillende soorten Tesla-modellen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Uiteraard verschillen de soorten ook in prijs. Benieuwd naar de prijzen van de meest populaire modellen? Neem dan een kijkje hieronder en we behandelen ze stuk voor stuk met je!

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is één van de eerste Tesla-modellen. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen van 49.000 euro, 57.000 euro en tot slot 64.000 euro. Alle standaard features zitten bij deze prijs inbegrepen.

Tesla Model X

Dit Tesla model is een grote uitvoering en is verkrijgbaar vanaf net iets minder dan 100.000 euro. Voor de Plaid-versie betaal je ongeveer 120.000 euro. Bij beide uitvoeringen heb je automatisch openende voordeuren, stoelverwarming en ga zo maar door.

Tesla Model S

De Long Range uitvoering van dit model heeft een prijskaartje van ongeveer 90.000 euro. De Plaid verrsie rij je vanaf 120.000 euro.

Tesla Model Y

De Tesla Model Y is een nieuw model dat verwacht wordt in 2021. De Standard Range is naar waarschijnlijkheid verkrijgbaar vanaf ongeveer 40.000 euro. Wil je de iets luxere uitvoering? Dan betaal je ongeveer 64.000 euro en wil je nog luxer dan kun je rekenen op 70.000 euro.

Leasen of kopen?

Wil je bijvoorbeeld het nieuwste Tesla model Y kopen, maar vind je het nog iets te duur? Denk er dan eens na om de Tesla Model Y te leasen. Leasen heeft als voordeel dan je een relatief laag bedrag per maand betaald en toch jouw droomauto kan rijden

Tesla leasen? Mobility Service Nederland!

Lijkt leasen jou nu wat? Neem dan eens een kijkje op de website van Mobility Service Nederland. Hier kun je de mooiste en nieuwste auto’s leasen tegen scherpe prijzen, zo ook de Tesla Model Y! Neem nu een kijkje op de website.